Soullight – vad är det?

Vi är människor med en fysisk kropp, intellekt och känslor, men vi anser även att vi alla har en själ. För oss är själen den del som vandrar från liv till liv. Den vet varför den är här i ett liv på jorden – vad den ska bidra med – och vad den ska lära sig.

När vi lever i intellektet lever vi långt ifrån själen. När vi lever i kontakt med våra känslor – lever vi närmare själen.

Genom kroppen och genom våra känslor, kan vi få förståelse kring hur själen mår. När vi mår dåligt fysiskt och/eller emotionellt, kan det handla om att vi inte lyssnar på och följer vår själs önskan. Vi kanske arbetar med något vi inte tycker är roligt eller där vi inte kan vara oss själva fullt ut. Vi kanske lever på ett sätt som inte ger oss glädje. Eller så lever vi i en relation där vi inte mår bra – där vi blir någon vi inte tycker om att vara.

När vi lyssnar till vår kropp och våra känslor, kan vi få ledtrådar till hur, var och med vem vi inte bör leva eller hur vi bör leva. En ledtråd kan också finnas i frågan: vad längtar du efter i ditt liv?

Om vi lyssnar på och följer vår själs önskan – kan vi känna glädje, harmoni och kärlek i våra liv. Det kan till och med stråla om oss. Det är det ljuset vi vill locka fram – det själsliga ljuset som finns inom oss alla – mer eller mindre gömt.

Med ljus och värme, Helena & Calle

Ps. Om du vill få ditt själsliga ljus att skina – varmt välkommen för coaching, medial coaching eller andlig vägledning. Ds

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s