Nu tar livet oss till Nerja, Spanien för nya äventyr!

Vi har båda länge haft en själslig längtan och dröm om att bo och verka i Spanien – i juli blir det verklighet. Calle som har tränat och tävlat i Enduro sedan tonåren, har alltid haft en önskan om att få lov att göra det i ett varmt och soligt land. Helena har haft en dragning till Spanien sedan 2005, både på grund av värmen, solen och havet, men också för språket som hon lärde sig under sina år i Chile. Nu tar vi det stora klivet och har skaffat oss boende i Nerja på den spanska solkusten. Helena kommer att ha sin plattform i Spanien och erbjuda online events, utbildningar och tjänster – men på sikt även retreats. Calle kommer att också att ha sin plattform i Spanien med träningsläger och individuell träning, men kommer att vara i Sverige med jämna mellanrum – och då erbjuda sina träningsläger även där. Vill du följa oss på vårt äventyr? Vi kommer att dela både filmklipp och blogginlägg, kanske även poddavsnitt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s