Böcker

Helena har skrivit och publicerat ett flertal böcker i VITA Förlag. Samtliga böcker ligger inom området för personlig utveckling.

  • Själens längtan
  • Själslig kärlek
  • Reiki vägledning och healing
  • Hitta din väg och ditt sanna jag
  • Familjelycka med coachande föräldraskap

Böckerna går att beställa på www.adlibris.com

Helena är andlig lärare och lever sitt liv med man och barn på en kursgård i Skåne. Hon drömmer om ett liv i Spanien och om att skriva en passionerad kärleksroman.
Den själsliga kärlekens kraft är stark – den trollbinder och skapar magi. Men i ljuset av kärleken kommer även de oläkta såren och de djupt liggande rädslorna fram. Är jag värd att älskas? Förlorar jag mig själv? Är detta verkligt eller är det bara en romantisk fantasi?
Reiki vägledning och healing – är en bok för dig som gått en eller flera kurser i Reiki och vill fördjupa ditt Reikiutövande, men även för dig som är nyfiken på den nya Reikin enligt Usui & Holy Fire
En bok om ett andligt uppvaknande och resan hem till sig själv.
Att hitta sig själv bakom präglingar och föreställningar kan vara utmanande och omtumlande. I Själens längtan delar författaren Helena Omfors med sig öppet och naket av sin resa. En resa från mörker till ljus – från rädsla till kärlek – från kontroll till tillit. Med boken vill hon inspirera andra till att hitta sitt sanna jag och våga gå sin sanna väg i livet.
En inspirations bok om hur du kan använda coaching i ditt föräldraskap. Coaching handlar om att vara närvarande, lyssna aktivt, ställa öppna frågor, ge ansvar och bekräfta – samt bidra till att barnen hittar trygghet i sig själva.
En coachande bok där du får hjälp att hitta din väg vidare i livet. Läs inspirerande exempel och hitta svar på frågorna om vem du är, hur du vill leva, hur du vill vara och må.