Vägledning

Vid en session i vägledning använder vi våra mediala förmågor – klärvoajans (klart seende), kläraudiens (klart hörande) och klärsentiens (klart kännande). Dessa förmågor har vi utvecklat parallellt med vår egen personliga och andliga utveckling.

Vissa kallar sig medium – då arbetar de främst med kontakt med avlidna anhöriga, vänner och bekanta. Vi kallar oss andliga vägledare – eftersom informationen kommer antingen från din själ eller från en högre medvetenhet/guider. Denna högre medvetenhet kommer från den esoteriska/andliga dimensionen.

En session kan handla om ditt mående, arbete, livsväg, relationer, boende och dina olika möjligheter och gåvor. Vi arbetar med vägledning i utvecklingsfrämjande syfte. Vi vill att du som får vägledning ska känna att du lär dig något om dig själv och livet, utvecklas och kommer vidare på din livsväg.

Helena har arbetat med andlig vägledning sedan 2015. Hon har gått kurser i medial utveckling för olika lärare, samt själv hållit i kurser. Sedan 2022 utbildar hon andliga vägledare och har online events med kanaliseringar av budskap och healing. Hon har även gett ut boken “Samtal med andevärlden” en kanaliserad bok. I Helenas sessioner förekommer även andlig healing.

Calle har tränat upp sina mediala förmågor under Life Coach Holistic utbildningen, på kurs i medial träning för reikiutövare och på kurs i andlig vägledning & healing. Han är även tränad i andlig vägledning med hjälp av Helena. Under en session kan även Calle skicka healing på distans vid behov.

Är du intresserad av att boka tid för vägledning? Fyll gärna i kontaktformuläret nedan. Skriv då vem du önskar få vägledning av.